Emocionálne liečenie

18.01.2012 15:08

Mnohí z Vás utrpeli v detstve a mladosti rany,ktorých následky vás sprevádzajú dodnes.Nikdy ste sa nezastavili v snahe porozumieť im, a preto vám naháňajú strach.Podobné situácie privolávate tým ,že sa na ne vo svojich myšlienkach a vedomí zameriavate.Namiesto ďalšieho vypytovania sa na vlastnú minulosť sa pokúste vytvoriť prítomnosť naplnenú radosťou a pokojom.Anjeli vám ju nemožu vnucovať skor ako o to sami požiadate.Toľkokrát ste už očakávali to najhoršie a život vám to dokonale naplnil.Vidíte akú moc máte nad svojím životom?. Emocionálne liečenie neznamená pitvanie sa v svojich boliestkach,ide o to, pozerať sa na svet očami,bez pocitu ublíženia.

Veľa ludí sa radšej hrabe v nepríjemných situáciách ,hľadajúc dovody,dokonca odplatu.Povzneste sa nad podobné pokušenia, a rozhodnite sa pre nový život.

Vaše pravdivé vnutorné ja nie je zranené ani zmrzačené, a je pripravené žiť pokojný život.  Na čo sa zameriete to sa tiež stane. Ak hľadáte potvrdenie toho, ako veľmi ste zranení, nepochybne ho nájdete.Uzdravte sa preto svojím rozhodnutím odhaľovať svatú podstatu svojho skutočného ja.Odhoďte svoje citové jazvy a vydajte sa novým smerom- smerom vnútornej sily, ktorá vám poskytne príležitosť pomáhať ostatným prekonávať ich utrpenie.