Čistenie

20.01.2012 15:03

Občas sa cítíme unavení ,podráždení alebo deprimovaní,bez toho aby sme tušili prečo.Na vine ječasto kontakt s ľuďmi , ktorí sú negatívne naladení.Pokiaľ je náplňou Vašej práce pomoc ostatným ,ste vysoko ohrození negatívnymi emóciami a je preto životne doležité pravidelne sa od týchto energií očisťovať.

 

3 Očistné metódy:

  1.  Rastliny - Najľahší sposob ako sa zbaviť duševného odpadu.Rastliny sú nápomocné pri zbavovaní tela energetických jedov.Anjeli nás nabádajú aby sme mali rastlinu blízko postele.Absorbuje ťažkú energiu a pošle ju do éteru,rastline to nijak neuškodí.Ak pracujete sposobom s ľuďmi( ktorí sú vystavení  negativite uvoľňovanej klientmi) majte rastlinu v blízkosti seba.Vďaka tomuto kroku sa budete na konci pracovného dňa cítiť oveľa odpočinutejší. Najlepšie sú veľkolisté rastliny,pretože  široké listy vstrebávajú vačšie energetické polia.Neobklopujte sa rastlinou ktorá má tŕne alebo špicaté listy.
  2.   Pretínanie éterických vlákien -  Každý kto pracuje s ľuďmi by mal vedieť  o éterických vláknach.Kedykoľvek si k Vám niekto  na základe svojho strachu vytvorí závislosť ,vzniká medzi vami vlákno.Toto vlákno vidia jasnozriví ľudia a vytuší ho každý ,kto sa spolieha na svoju intuíciu. Vlákna vyzerajú ako trubičky a ich funkcia pripomína čerpanie benzínu.Pokiaľ si k Vám nejaký zúfalý človek vytvorí puto,potom z vás cez toto éterické vlákno vysáva energiu. Nemusíte ho vidieť, ale cítite jeho účinky. Ste unavení alebo smutní bez toho aby ste tušili prečo.Človek vám na druhom konci vlákna odčerpal energiu alebo vám cez neho poslal svoju negatívnu energiu.Kedykoľvek ste teda niekomu pomohli  alebo kedykoľvek ste apatickí,,je dobré pretnúť vlákno.Tým túto osobu neodmietate ani neopúšťate ,iba pretínate na závislosti založenú časť vzťahu.Aby ste preťali vlákna, v duchu alebo nahlas vyslovte : Archanjel Michael, volám ťa na pomoc. Prosím pretni vlákna strachu ,ktoré vysávajú moju energiu a vitalitu. Ďakujem ti.potom ostaňte chvíľku potichu ,nezabudnite zhlboka dýchať ,pretože dych otvára anjelom dvere.Možno pocítite zmeny tlaku alebo iné zreteľné znamenie.Ľudia na druhom konci vlákna si na vás v tej chvíli pomyslia bez toho aby vedeli prečo.Možno obdržíte telefonát,sms,mail,typu " práve som na teba myslel".Vlákno sa kedykoľvek obnoví keď si k vám nejaká osoba vytvorí puto založené na strachu.
  3. Vysávanie - Keď máme o niekoho strach viníme sa z nešťastia iného človeka, možeme v snahe pomocť omylom prevziať túto duševnú negatívnu energiu.Aby ste mohli byť s pomocou anjelov očistení ,povedzte v duchu : Archanjel Michael,volám ťa teraz aby si zo mňa odsal následky strachu.Potom v duchu uvidíte alebo ucítite veľkého anjela.