Ako prehĺbiť Vaše jasnocítenie

20.01.2012 16:19
  • Spite v blízkosti krištálu. Nechajte naňho aspoň  4 hodiny dopadať slnečné svetlo.Potom položte na váš nočný stolík alebo pod posteľ.Pokiaľ je na nočnom stolíku otočte špicom k miestu kde mávate hlavu.Ak je pod posteľou potom ho postavte aby špic smeroval k vašej hlave alebo srdcu.Vysoko citliví ľudia trpia nespavosťou  pokiaľ sú kamene príliž blízko miesta ich spánku a neskor budete musieť ich oddialiť od postele.
  • Pracujte s voňou ružových ruží alebo ružového esenciálneho oleja.Voňa otvára srdcovú čakru,ktorá je energetickým centrom regulujúcim jasnocítenie. majte teda ruže na blízku a snažte sa často vdychovať ich voňu.Možte si kúpiť kvalitný olej vyrobený z ruží a votrieť pár kvapiek do pokožky okolo srdca,nosa.
  • Noste náhrdelník z ruženínov.Taktiež dokáže otvoriť srdcovú čakru.Tento ružový kameň je so srdcovou čakrou zladený.Nielenže zvyšuje jasnocítenie,ale može nám aj pomocť otvoriť sa romantickej láske.
  • Zvýšte svoju vnímavosť pre fyzický dotyk.Zavrite oči,uchopte predmet ležiaci na stole.Dotýkajte sa ho pomaly a jemne,vnímajte najmenšie detaily a charakter povrchu.Plne sa sústreďte na svoje zmyslové aj mimozmyslové vnemy a skúšajte uhádnuť o aký predmet ide.
  • Vylaďte svoje telo cvičením a zdravou stravou.